Tisdag

Helluuu vanah här. Idag började vi klockan 8 tråkigt att börja så tidigt menn aa kör bara hade bara två lektioner sen slutade vi vid 11 tiden. Efter det så solade jag i en halv timme ungefäär hade inte solat på skitlänge. När jag var klar så gick jag och hanna till stan ville köpa lite grejer till festen som är på söndag så jag köpte en vit skjorta och sen paljettleggins. Men får se om de är de jag ska ha. Kanske tar kort på de sen så att ni får se hur de ser ut. Idag var det så härligt väder! Äntligen så börjar de bli varmt ute och solen skiner. Efter när vi var klara från stan så gick jag och hanna hem. När jag kom hem så åkte jag med mamma, syrran och min kusin till en klänning äffar dom hade så fina kläningar till bröllop provade en men vet ínte om ja ska köpa den så får väl tänka noga på den saken.

I GoT A JOBB

JAG FICK JOBBET!!!! ASSÅ FATTA VAD GLAD JAG ÄR ÄNTLIIGEN ETT JOBB!!
HAHAHA!!!

Så imorgon efter skolan blir det utbildnig fan vad glad jag är asså!!

GOOD DAY

Hejsan Susan här!:)

Asså fan vilken bra dag det är idag! Känns som inget kan gå fel just nu och hoppas att detta håller i sig ett tag eftersom jag har varit på dåligt humör i flera dagar/veckor!

Idag började jag med att försova mig & missade typ 3 bussar.. men det gick bra iaf var i skolan tills 11 typ sen fick vi sluta och drog lite till stan och hem igen & sen tillbaka till stan och gick runt lite med tjejerna♥ Sedan var det dags för jobbinterljuven det gick ganska bra faktist hoppas på att få jobbet alltså!
Men aja nu ska jag dra och njuta av solen eftersom vädret är helt perfekt idag sol,varmt & Skönt!!
Vi hörs nog sen puusss


Dagens outfite

 

 


Brunt eller Svart???


Bilder från igår bowling.



















/



Sometimes I want to die when I sleep because my dreams are better than reality .


-




16.35

Heejjsaan :)
Idag började jag 9.10 skönt med sovmorgon! Var så trött idag och är det fotfarande. På morgonen hade vi storsamling i aulan tog bara 20 min sen när vi var klara så gick vi till bilden för att göra klart våran bild. Blev klar med den så bra men ska bara skriva om konstnären sen så är jag helt klar. Vi gjorde inte mycket slutade vid 3 tiden. Kom hem städade lite hemma och nu så ska jag duscha. Imorgon slutar vi vid 11 tiden eftersom vi har halvstudie dag skönt! Funderar på att sola imon sen dra till stan köpa lite kläder till festen som är på söndag sen ska en tjej noppa mina ögonbryn det är vad som kommer hända imorgon. Bloggar mer sen bye! // vanah


:D

Hejhej

Nu är jag tillbaka igen, har faktist "pluggat" haha tog hela dagen att skriva en bilduppgift men lite gjort fick jag iaf och det är tanken som räknas ;)

Iaf, fick ett samtal från jobbet jag hade sökt till så imorgon blir det jobbinterljuv, detta är andra interljuven jag går på en vecka duktig va?:P Hoppas på att det blir ett jobb nu orkar inte vara hemma mer och vem vill inte ha extra cash?
haha så det fick mig på bättre humör och snart kommer kusin förbi och ska klippa mig hoppas det går bra och inte blir för kort orkar inte använda löshår och shit så vi får se kanske slänger in en bild? men aja nu ska jag dra vi hörs puss // Susanne


Back

Helloo

Nu är vi tillbaka igen och vi hoppas att vi kan börja blogga igen som vanligt, anledningen till varför vi slutade var för att båda mådde väldigt dåligt och en del saker har hänt men vi ska ändå försöka blogga
& nej jag och vana har INTE bråkat utan det har hänt andra saker.
Så nu börjar vi om på nytt och ser hur det går!

-----
Igår var vi tjejer och killar och spelade bowling och såklart skulle jag förlora men vi hade kul ändå;)
vi tog en massa kort så får se om jag lägger upp något.

Men idag så är jag ledig från skolan, så sitter här hos mormor och har precis ätit frukost och ska börja plugga nu har bestämt att jag ska vara klar med allt plugg idag! Så vi får se hur det går.
Sedan kommer även min kusin förbi som ska klippa mig behövs verkligne eftersom mitt hår är jävligt slitet
Men aja nu ska ja dra mig vidare och plugga så vi hörs nog senare med något inlägg puss // sussanne


Top model ikväll ;)


-

så fort man gråter glömmer man att man en gång var lycklig..
men när du är lycklig så påminns du ständigt om hur ledsen du en gång var


BLOGGPAUS

Heej vanah hääär. Jag och sussane tar blogg paus eftersom vi inte är på humöör de hänt massa saker. Så ni får ha de så bra pusshejj

16 today

Hejsan

Nu är man 16 år också och närmar sig 18 :D
***
Igår var jag på ullared och sen hem och sova & idag fyller jag som sagt år men dagen hade kunnat börja bättre men aja ska inte klaga puss//sussanne

I can not believe I did not realize from the first day that you played a game, I thought you could help me up and make me feel better because you already knew that I was feeling bad, but obviously I was wrong. You took the other way and made me feel even more depressed, you showed your right side against me and I realized who you really are. Regret everything I've done with you and every word I said, Because now you are the person I never thought you would be. Now i have realized that I must move on without you and your falsehood.
</3


Stupid in love


- -

Hejhej

asså vet inte om vi ska ta en bloggpaus eller något för både jag och vana mår som sämst nu, orkar verkligen inte med något längre allt är bara skit justnu.. men ska iaf försöka blogga idag och sedan får vi se hur det blir..


Idag har jag iaf varit i skolan missade bussen som vanligt men det har blivit som en rutin, iaf lektionerna flöt på och på idrotten var det rktigt kul faktist och sen vid 2 fick vi sluta kom hem och städade och pluggade lite eftersom jag var tvungen att lämna in ett arbete, och så har jag ätit så jävla mycket idag! jag äter så mkt när jag är hemma!
Men aja nu måste ja hoppa in i duschen och sen sova för imon ska jag vakna tidigtför att dra till ullared hoppas man hittar något? // sussanne


Ja ♥ Mat

Gammal


<3

I
I hate goodbyes, I hate these tears in my eyes,
I hate myself for the way I feel about you everytime,
I have had enough
I am sick of wishing you were around me everyday and everynight it swear too much
I hate love, I hate love ooooh



:P

hejhej

Så äntliigen kan ja sitta vid datorn & ta det lugnt, drog som sagt och tränade fyfan vad skönt det var efteråt!:P
Tränade i en halvtimme typ & gick runt i en timme HAHAHA
& sen när vi var klara stack vi runt i lite affärer och sen hem och ta en skön dusch och äta hade inte ätit något sen 11:P Men nu sitter jag iaf hos mormor och ska stanna här ett tag men vi hörs kanske senare puss;P<3//sussanne


Sjukt sugen på tårta!:P och denna gjorde vi förra året haha

Things to do



  • Plugga
  • Ringa om navelpiercing
  • Beställa convers
  • jobbinterljuv
  • Göra önskelista(fyller år snart haha)
  • Klippa & färga håret(!!)


Träning

Hejhej

här sitter "skolkarn", ne skoja bara. var hos tandläkaren fakitst och sen orkade jag inte gå tillbaka så kom hem istället och har precis ringt upp fått en tid om arbetsinterjuv nästa vecka ska bli skönt att börja jobba och tjäna money ;)
Iaf, väntar just nu på att vanabanana ska sluta så att ja kan dra ner och möta upp dem så ska vi åka och träna
äntligen! har inte tränat på år och dagar!?
kommer se ut som en fet köttbulle på strandenhaha!
men aja vi hörs nog senare när vi kommer hem //  sussanne


andledningen till varför bara jag bloggar är för att vana inte har någon dator för tillfället så därför!:D


Fight for this love


?

Hejhej

Skrev  ett inlägg innan men verkar som om det inte har kommit upp?
Iaf drar dagen lite kort, vaknade och drog till skolan och hade np i engelska till kl 11, sen inställd idrott så körde kurregömma på rasten haha så jävla kul asså. Sprang runt i skolan och gömde oss haha!
Men iaf sen skulle vi efter 2 timmars håltimma ha So men dyker läraren upp?
NEJ
så hade väntat i onödan,så drog hem och har inte gjort så mycket idag, snart bli det DH och imorgon börjar jag halv 10 sköönt!
//susanne


5 dagar kvar tills jag blir 16!

Boring sunday

Hejhej

asså shit det är redan söndag, eller ah snart måndag och vi har nationella på tisdag:/
Men hoppas det går bra, idag har jag bara pluggat,datorn mormor och så gick jag till katya en sväng
och nu ska jag nog dra och kolla på wipeout:D
puss // sussanne

älskar låten


Fredag, Lördag och söndag

Heejjj de vanah här det var så länge sen jag skriv men ni vet varför. Min internet kommer funka den 23 mars. Iallafall jag har gjort hål i naveln och det gör inte så ont som alla säger. På fredag så var det tjejkväll hos nina så vi var där och kollade på skräckfilm. Var ass rädd haha. Var hemma runt 12 tiden sen så kunde jag inte sova var lite rädd men de gick över sen haha. Och på lördag så gick jag sussane till gc mötte tjejerna och killarna däär vi spelade cs det var så kul för att jag var först i ligan så bäst jag är på cs ! Killarna blev arg för dom trodde inte jag var så bra men aja sanningen svider. Nu så är jag hos min kusin sov över och vi vaknade nyss ska vara med kusiner idag och bara va hemma. Men nu ska jag dra bye. 

Gamecity

alloo

Orkar egenkligen inte skriva men gör det för er skull, visst är jag snäll?:)
haha, dagen har iaf varit bra, drog ner till GC med tjejerna och där började vi spelade
CS för första gången i vårt liv, men killarna var snälla och visade oss hur vi skulle gå HAHH
haha nu fattar man varför killar gillar CS och det gör vi med ;)
Satt iaf där i någon timme eller så och drog sedan hem & duschade
& imorgon MÅSTE jag plugga
// sussanne


Åhhh jagvill ha goodiis :(

nattinlägg

Halloo

Sitter fortarande hos lilla mormor och har as ont i magen, sån mensvärk:/
Så väntar bara på att mobror ska komma så jag kan dra hem osova i min säng;)
Vet att uppdateringen är sämst but sorryy
// sussanne

Fredag (L)

Hejhej!:D

Gud vilken bra dag det är !
Det är fredag och solen skiner kan det bli bättre?:)
Fast känner mig lite trött eftersom jag somnade vid halv 1 någon gång igår och vaknade vid 6.. inte så bra;)
Men drog mig till skolan och det var en skön dag satt i cafet några timmar & sen fick vi sluta:)
Idag vet jag faktist inte vad som händer, det finns ifs 3 ställe att dra till 2 hemmakvällar och en fest så får se om det blir något, har bara känt mig så trött på allt nu på sista tiden så vet inte om jag orkar göra någt? men vi får se :)

iaf, sitter här i köket och har precis kollat klart på Bella&tyra's show & jag tycker den var jättebra!
Om ni inte har kollat så kan ni kolla här




GRATTIS TILL NINA SOM BLIR 16 ÅR IDAG !!!
Hoppas du får en  bra dag och att du lever i 1000 år till!


från hm



Ajj...

Hejhej

Nu är jag frisk igen;D
sov så sköönt inatt, även om vi började 8 så var jag utvilad skönt!
Drog iaf till skolan och och hade lite lektioner och dagen flöt på, och sen var akvan inställd så kom hem vid halv 3 typ:)
Ojuste jag ramlade i trapporna här hemma idag, gled med ryggen ner för typ 3 trappor så nu är min rygg röd och svider! aj...


Fatine hade med sig ett nagelaack till skolan, men bilden ger inte rättvisa :)
Och så satt hanna sötnos och målade våra naglar i väntummet :)



hemsk natt

Hejhej

Här sitter jag under täcket medans alla andra är i skolan, kunde verklingen inte dra til skolan idag efter jag inte ha sovit något inatt har suttit i min säng sen 12 i natt och vid 5 klarade jag inte av mer så stack upp och hämtade dricka och så satte jag mig i sängen igen, har haft så ont i magen och mådde så illa!
Ringde iaf vårdcentralen och det tror att mina tarmar typ har regerat på något för jag har ätit väldigt mycket på sista tiden, så kan det gå :)

Men nu ska jag dra och sova om jag kan, vi hörs puss // sussanne


--

Hejhej

Vet att uppdateringen har varit sämst idag, men jag är typ sjuk.. har as ont i magen och den är konstigt och vana är nog inte på humör.. så vi hörs nog imorgon puss // susanne

-

HISSAR

  • Solarium - Tack gode gud att solarium finns! annars skulle man ha varit ett spöke på vintern haha:)
  • Vårkänslorna - Äntligen kan man känna att det är vår och solen skinner! HEJDÅ VINTERN!
  • Vänner - Det finns INGET som är bättre att ha vänner vid sin sida

DISSAR


  • Slask - Eftersom det finns snö ute och solen skiner kommer det bli slask..
  • Dåliga killar - Killar som tror tjejer är leksaker och inte har några känslor
  • Bussar - Bussarna är såå irreteande alltid kommer dem förtidigt eller försent!

Studiedag

Hejsan :D

Asså åh jag är såå arg:@
Jag kunde inte göra hål i navlen för har typ för lite kött :@ Fan vad arg jag blir!!!

Men iaf, ska berätta lite kort om dagen iaf
Drog ner och åt på pallas athena med tjejerna och nej vi rensade inte stället eller så :)
haha, efter vi hade suttit där i några timmar, drog vi vidare mot stan en stund och sen för att göra hål i navel och såklart skulle jag inte kunna göra! Blev skit arg.. men ska ringa en annan och se om han kan göra så vi får hoppas på det!! annars gör jag själv och jag känner mig riktigt riktigt fet nu för jag har ätit massor idag för att min mage ska ut lite ;D // susanne

Goodniiiight

Nu ska ja dra och sova, imorgon är det studiedag så blir nog att äta ute med tjejerna och sen percing:D
Godnatt// susanne♥

;D

Halloooo

Här sitter jag med magen lika uppblåst som en BALLONG!
Har ätit såå mkt idag kladdkaka,tacos,dolma,chips choklad... listan kan göras lång!
Men har ändå haft en mysig söndag med fatine&hanna, vi har suttit och kollat på om illuminati (Tog en stund för mig att hitta ordet)  och så kollade  vi på Gossip girl och tjockade såklart oss med en massa skräp och jag vet vad hanna komme bli i framtiden hon kommer bli en filosofi grej ;D// susanne


& JUST DET IMON SÅ SKA JAG GÖRA HÅL I NAVLEN !!!:D


Akon - Party Animal


15.36

Heejjj vanah häär :)
Min datorn fungarar inte än min kusin ska fixa den snart. Iallafall dom här dagar har jag inte gjort mycket varit hemma och tagit de lungt bara. Nu så är jag hos min kusin sov över hos henne. Och idag så vet jag inte vad ja ska göra men tror inte jag kommer göra något bara vara hemma. Imon så ska jag och sussi göra hål i naveln äntligen. Kanske tar bilder på det när vi har gjort det eller när vi är där. Vi har också studiedag imon såå SKÖNT ! :D Men nu ska jag hem så kommer inte kunna skriva mer tyvär men jag skriver när jag sitter vid en datorn. ciao <3


Gammla tider






























Tacos & kladdkaka

Hejhej

Har precis ätit tacos och snart ska jag äta kladdkaka framför tv:n
Söndag är sån dag då jag äter som mest eftersom jag inte har något annat för mig:)
Så idag ska jag bli tjockis haha!

Tänkte bara säga att the secret life of the american teenagers är på tv idag, typ maraton
As bra serie!


Sunday morning

Godmorgon!

Nu är det söndag igen, men har ingen ångest eftersom imon har vi ändå ingen skola så det är ju som lördag idag ;)
& idag skiner solen igen så skönt!

Vaknade för en stund sen och har precis pluggat klart och ätit frukost, senare måste jag skiva på min artikel och så blir det nog en sväng på a6 med mami♥
Så vi hörs nog innan jag drar eller efter // sussanne



Glöm igår, lev för idag, be för imorgon

Stanna upp, luta dig tillbaks och ta ett djupt andetag.
Skit i det som hände igår, för idag är det en ny dag.
Det kanske är din tur nu, att äntligen få oturen att vända.
Nya chanser, nya risker, vem vet, vad som helst kan hända.

Så tappa inte hoppet, utan fortsatt fram utan att blicka bak.
Gör bara saker du kan stå för, så du kan gå med ryggen rak.
Med ditt huvud högt bär du din ära, på läpparna ett ärligt leende.
Får du även alla idioter med dålig karma, att ge dig överseende.

Glöm alla begränsningarna som står som hinder mitt på vägen.
Utan lär dig att se möjligheterna världen erbjuder i alla lägen.
Med livsglädjen du får känna, och passionen som får dig att brinna.
En attityd som säger "Shit happens" - så kommer du att vinna.
Slappna av, glöm bort alla påfrestningar, och mest av allt stressen.
Innan du sliter ut dig själv innifrån, för att du blivit förstörd av pressen.
Sluta se tillbaka och ångra det som ligger begravt i det som hände då.
Det som har hänt, har redan hänt, bara släpp taget, och fortsätt att gå.

Innan du märkt ordet av har du spenderat din korta tid på att grubbla på det gamla.
Så all den där tiden du lagt på dina tankar, har fått hela din nutid att ramla.
Se till att lev i nuet, och bygg upp din framtid nu medan du har fått din chans.
Innan din nutid, förloras åt att tänka, och din framtid hamnat i obalans.

Så en kort sammanfattning,bara luta dig tillbaka, och tänk till.
Lev i nuet innan den gått förlorad, eftersom tiden aldrig står still.
Det kanske är din tur nu, att äntligen få oturen att vända.
Nya chanser, nya risker, vem vet, vad som helst kan hända.


Kallt..

Hejsan

Kom nyss hem efter att ha varit ute med bästavän på promenad♥
Det var så otroligt skönt att kunna snacka ut, hade inte träffat henne på 3 dagar så det
fanns mycket att snacka om, tack för att du finns ♥

ofyfan vad kallt det är ute!!
Hade på mig tygskor, tappade känslen i tårna så kom hem och satte på
mig min mjukis dress och la mig under täcket och här sitter jag nu och ska snart upp och fixa något att äta
Så vi hörs nog senare // susssanne

Vad ska ni göra denna lördagskväll ? :)


Dagens tips

Måste bara tipsa er om en sak
Och det är att dricka mycket vatten!
Jag vet att alla tjatar om det, och jag själv tog det inte lika seriöst innan men nu när jag verkligen dricker mycket vatten, har nästan aldrig drukit så mycket vatten som jag gör nu på sista tiden och det har skett en del positiva förändringar därför tycker jag att alla ska börja dricka vatten oftare för att;
  • Du får friskare och klarare hy
  • Du blir mätt och minskar sötsuget och matsuget
  • Du renar kroppen
  • Du får ihåg tarmarna
  • Du känner dig piggare
  • Sist men inte minst det är mycket nyttigare än t.ex juice!

-

If you promise your girl something, you better do it. You can't tell a woman you love her, are you stupid? Words don't express your love you got to prove it.

Lööördag

Hejhej

Jag vaknade för en stund sen och det är så jävla skönt att ha solen lysande mot ansiktet!
Man känner verkligen att våren är på väg och hoppas denna feta snön försvinner snart :)

idag händer inte så mycket tror jag, håller på att hjälpa mama lite med städning och så visst är jag duktig?:)♥
Senaare ska jag nog träffa katya har saknat den grisen otroligt mycket!
& juste denna helgen är lång! vi har studiedag på Måndag ubersköönt!
// susanne


Superstar







Jag måste lära mig av mina misstag...

Fredag?

Hejhej

Asså shiiit vad tiden går snabbt :O det är redan fredag och klockan är redan över 6!? och jag har inte gjor något idag och orkar nog inte göra något heller för den delen.. allt går så snabbt!? Vi är redan inne i Mars och jag fyller år om typ 2 veckor :O asså shit...

Iaf idag var jag som sagt i skolan och efteråt så drog vi ner mot stan och solade, prövade ett nytt solarium Meddo, det var ganska bra faktist, efter att ha luggit i cancersängen en stund och blivit brun drog vi mot stan och jag köpte ba en tröja & linne.. och sedan kom jag hem och åt och väntar nu på att mama ska komma hem har faktist saknat henne känns så tomt utan dig ♥ Men vi hörs nog senare puss // susanne


Ny design

Som ni ser har jag gjort om designen lite, eller rättare sagt så är det Designandmakeup som har gjort denna underbara designen :) Tycker att alla borde kolla in hennes blogg den innehåller en del gratisdesigner och massa annat kul så kolla in hennes blogg här !

är inte riktigt klar med headern än men den kommer!:D

Today i'm wearing this...

Godmorgon!:D

Har precis ätit frukost och ska snart gå och borsta tänderna och sedan ta bussen mot skolan.
Blir en väldigt kort dag idag 9-12:20 skönt!
Efter det ska jag sola med vanah och sen ska vi nog in till stan en sväng så vi hörs när vi kommer hem puss // susanne

Topp med spetsaxlar - Hm
Linne - hm
Lackleggings - Bikbok

Bikini



(L)

Hejhej

Mår liiite bättre idag, men gick inte till skolan bestämde mig för att bara stanna hemma och ta det lugnt idag.
Så vaknade upp och städade & pluggade lite och åkte sedan in till sjukhuset och hälsade på mamma och mormor och kände mig lite bättre, jag älskar er verkliigen ♥ Ni får mig alltid på bra humör med era sjuka humor :)<3
Stannade där en stund och hade det kul med dem och läste lite tidningar och sedan drog jag hem och har precis ringt om navlen och det blir troligvis nästa fredag, aja ville bara säga att jag mår bättre idag så imon blir det nog skola för min del, men går endast från 9-12:20 så det är skönt men aja sköt om er puss (L)

Lånad utav kenza och tyra

Asså hur jävla ledsen och på hur dåligt humör jag än är så får denna videon mig alltid på topp!

jag älskar er kenza och tyra om alla var som er skulle ingen vara ledsen!

Ni är bara så jävla sköna!


:/

Hejhej

Asså jag vet seriöst inte vad som händer nu, ena sekunden är jag glad och allt sen är jag ledsen och på dåligt humör:(
Har mått så jävla dåligt ett tag nu orkar inte mer seriöst, det finns inget att leva för längre. Allt är skiit!
Kom hem från skolan och la mig direkt i sängen och sov orkar inte leva mer :'( // susanne


On tv

nu ska jag hoppa in i min rosa mjukisdräkt och lägga mig i sängen och glo på tv puss ;)

Badet

Hallo ;)

Gud känner mig så duktig och på bra humör:D

Har varit och badat idag med skolan fast ingen kom typ ba jag och vana och 3 killar ;) men det var as kul skulle ha livräddning hhaha fan vad kul det var, fast jag lyckades tyvärr inte hämta dockan men jag hämtade vana (A)
Hahaha, oså fick vi hoppa och allt as kul!:D Ja ska bada oftare med min lilla badanka ( vana ) ofan vad skönt det var att sitta i bubbelpoolen fast vi fick inte sitta där länge för vi skulle sluta:/ men aa bastade och lite sånt och sen tog vi bussen hem :) Jag är sååå trött men vill inte sova för kommer missa Desperate houswifes och det får INTE hända:D
Aja nu har jag bablat på här men ni vet vad som har hänt idag och imorgon blir det Frikis och svettis!:D
Asså jag har börjat bli duktig nnu :D // sussanne




Mars

Hejhej

asså åh seriöst det räcker hur fan kommer snön? när kommer den gå sluut!!!! jag lovar är så jävla deprimerad på grund av detta pissväder! :@

Men aja, idag har jag varit i skolan men det var en ganska soft dag kollade på en film och sen hade jag tandläkaren & hade ba 2 lektioner kvar matte&engelska haha började diskutera Graviditet med tjejerna haha asså fyfan mina planer är bäääst (A) hehe
Men aja nu måste jag lyfta på röven och gå och plugga och packa badkläder ska bada imon sjut mig! hatar livräddning:/ men aja inget att göra åt saken vill man ha ett betyg så!! // sussanne

Hahhaha, bilden är tagen av hanna tyckte den var cooool ;)


RSS 2.0